Соопштенија

IMPORTANT NOTICE - VISA REQUIREMENTS FOR ENTERING THE REPUBLIC OF NORTH MACEDONIA

24 мај 2023

Телефонски разговор Османи- Ал Сауд

15 мај 2023

Идентификувано осумчлено семејство во Судан, во тек активности за нивна евакуација

01 мај 2023

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Обединетите Арапски Емирати, Шеик Мохамед бин Зајед бин Султан Ал Нахјан

15 март 2023

Презентација на традиционални ракотвордби од Северна Македонија во Шарџа, ОАЕ

19 јануари 2023

МНР Османи на прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија

28 ноември 2022

Премиерот Ковачевски на средба со Н.В. шеикот Мухамед бин Рашид Ал Мактум премиер на Обединетите Арапски Емирати

31 октомври 2022

Ковачевски: ОАЕ ја ставија Северна Македонија меѓу приоритетните земји за идни инвестиции

31 октомври 2022

Ковачевски во ОАЕ: Фондовите во Абу Даби покажаа интерес за инвестиции во Северна Македонија

31 октомври 2022

Ковачевски во ОАЕ: Развојни проекти за инфраструктура, агро-бизнис и енергетика во фокус на разговорите со Фондот за развој на Абу Даби

19 октомври 2022
Страница 1 од 7